Végre itthon

“Minyon” párna karácsonyra… :)

Ebben a bejegyzésemben abban próbálok segíteni, hogyan készíthetsz gyermekednek “Minyon”-os (Minion) 😉 párnát. Most, hogy jön a karácsony, lehet hogy még aktuális is. Persze nem tudom mennyire lehet észrevétlenül pici gyerekek mellett (meglepinek) elkészíteni. 🙂 Már több bejegyzésemben írtam, hogy nem vagyok varrónő, így lehet, hogy nem annyira szakszerűen írom le  a készítés menetét. Az… Tovább »

Farmerből táska :)

  Imádom a táskákat. 🙂 Gondolom nem vagyok egyedül, sokan vagyunk így csajszik! 🙂 Nemrégiben megunt, kopott farmernadrágomból készítettem magamnak egy cuki kis pakolós tatyót. 🙂 Azóta is imádom, és mindig ezt viszem magammal mindenhova. Nyár van, nagyon is nyár. Ez a kis farmertáska a vidám színeivel pontosan alkalmas arra, hogy még jobban feldobja a… Tovább »

Egyedi, saját készítésű e-book tartó.. :)

    Régóta vágytam e-book olvasóra, tavaly karácsonyra kaptam is egyet nagy örömömre. 🙂 Milyen sokat segített volna a főiskolán… 🙂 Szerettem volna magammal vinni reggeli utazásaim során, vagy délután hazafelé jövet, de nem mertem, mert féltettem, nehogy tönkremenjen, tokja ugyanis nem volt. A neten sokat nézelődtem, a különféle tokok elég sok pénzbe kerülnek, én… Tovább »

Baglyos párna

Erik fiam néhány hónapja esténként az egyik párnámmal tudott csak elaludni. Mikor megkérdeztem tőle, hogy azért kell-e neki, mert kényelmes rajta feküdni, azt felelte hogy igen, de valójában azért, mert anyáé. Szerettem volna neki valami egyedi párnát készíteni, amin szívesen alszik. A neten barangolva találtam egy leírást, és  bagolyka megszületett… 🙂 Természetesen a lányomnak is… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!