Végre itthon

Adventi konzervdobozokból :-)

  Tegnap este nem bírtam magammal… és készítettem még egy adventit. 🙂 A régi gyertyatartómat turbóztam fel egy kicsit, és mondhatom, hogy fél óránál tovább nem tartott az elkészítése. Ezt a gyertyatartót még évekkel ezelőtt konzervdobozokból, és egy kör alakú vágódeszkából készítettem. A tartó aljához tonhalas dobozt, míg a gyertya tartókhoz májkrémes dobozkákat használtam fel…. Tovább »

Készíts adventi kalendáriumot! :-)

Már csak néhány nap van decemberig. Ez a pár nap elég lehet rá, hogy még gyorsan elkészítsük az adventi kalendáriumunkat. 🙂 Én ezt évről-évre kihagyom, úgy gondoltam, hogy így is sok csokit, cukorkát esznek a gyerekek decemberben. Ők viszont igényelnék, mert már többször megjegyezték, hogy régebben kaptak, most miért nem? 🙂 Tulajdonképpen nem csak cukorkát… Tovább »

Készíts saját kezűleg adventi koszorút… :)

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én valahogy mindig le vagyok maradva  karácsony környékén. Rengeteg munkám van, továbbá rengeteg ötlet motoszkál a fejecskémben, amit meg szeretnék valósítani 🙂 , így aztán el is vagyok havazva rendesen. Ha mindent nem is, de néhány dolgot magunk is elkészíthetünk…, mert  olcsóbb, egyedi, különleges tárgyakat hozhatunk létre…arról már… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!