Végre itthon

Színes fonalakkal hozd otthonodba a tavaszt…

    Már régóta húzódik a tél. Igaz, még csak február van, de egyre jobban el vagyok keseredve. Ilyenkor az egyik legjobb, amivel fel tudom dobni kicsit a hangulatom, ha bejegyzést írok a blogon, miközben csodálatos képekben gyönyörködöm a kutatómunka során.. 🙂  Rengeteg ötletet találtam, hogyan dobhatjuk fel otthonunkat, megtörve kicsit a téli szürkeséget. A… Tovább »

Színezd újra, színezd újra… :)

  Ahogy kint tavaszodik, és végre ismét csodálatos színekben pompázik a természet, érdemes a lakásunkat is kicsit megújítani. 🙂 Tudom nem könnyű eltalálni mi mihez illik, és az évek alatt vásárolt tárgyainktól, bútorainktól sem akarunk feltétlen megszabadulni. Arról nem is beszélve, hogy esetleg pénzünk sincs újabbakat venni. Újdonsült házasként a húszas éveim elején, én sem… Tovább »

Varázslatosan szép húsvéti asztalok :)

      Készülj fel 😉 , mert ebben a bejegyzésemben rengeteg képet fogsz majd látni szebbnél szebb húsvéti asztalokról. Talán találsz majd olyan ötletet is, ami neked is megmozgatja a fantáziádat. Nagyon jó, ha gyönyörű étkészletünk van, de az se baj, ha csak egy egyszerű fehér. Szép textilekkel, nyuszikkal, virágokkal, tojásokkal gyönyörű ünnepi asztalt varázsolhatunk. 🙂… Tovább »

Készíts csodaszép papírvirágokat saját kezűleg! :)

  Végre március és én egyre jobban érzem…hogy közeledik a tavasz. 🙂 Már kinyíltak az első virágok, és  lassan a fák is zöldellni fognak. De addig is.. míg megérkezik,  varázsoljunk tavaszi hangulatot otthonunkban színes papírvirágokkal. 🙂 A fiacskánknak pedig segíthetünk készíteni néhány csokorral nőnap alkalmából. 🙂 A képeket most is a Pinterest -ről gyűjtöttem össze. … Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!