Végre itthon

Gyógyító szakítás

    Ha olvasod a címet, lehet, hogy furcsállod, miért is ezt adtam legutóbbi bejegyzésemnek. Egy fájdalmas szakítás során sok mindenre rájövünk, lehetőségünk lesz arra, hogy jobban megismerjük önmagunkat. Rengeteg gondolat kavarog ilyenkor a fejünkben, amit igaznak vélünk, de persze nem feltétlenül van így. Ha nem fogadjuk el az adott helyzetet, ezek a gondolatok nem hagynak nyugodni,… Tovább »

Gyönyörű videó az Ikerláng-szerelemről

    Hadd meséljek ma nektek, az ikerlángok szerelmének a hatalmáról   Minden könnycsepp, amit elhullattok, gyémánttá változik. Az igazi felébredés ösvényén, és minden ami szétválasztott, ismét egyesül… Amikor szívedet, ikerlángod szívéhez hangolod, csodák fognak történni a szemed előtt, és a szíved mélyén is… Az életed hirtelen értelmet nyer… Az Ikerláng-kapcsolat egyszerű felismerése elindít egy… Tovább »

Megható videó az igaz szerelemről

      Ha szereted a Szerelmünk lapjai című filmet, ezt a videót érdemes megnézned!  Gyógyír a léleknek!   Mind a zene, mind a tartalom, elvarázsolt. Naponta meghallgatom, s ha lehet meg is nézem, mert reményt ad…reményt, hogy létezik még igaz szerelem… és, hogy érdemes rá várni.     Imádom,  ahogyan szeretsz engem – Priscilla Paris… Tovább »

A Férfi, aki igazán szeret….

      Ha igazán szeret egy Férfi,  Veled akar lenni, és ezért megtesz mindent. Nincsenek kifogások, nincsenek játszmák… Ha már bizonytalan vagy, nem vagy biztos az érzéseiben, engedd el Őt, mert nem Neked rendelte a sors.  Ha olyan férfi a társad, aki teljes szívével szeret,  boldog vagy! A szerelem csodákat tesz! Imádsz élni! Át tudnád ölelni… Tovább »

Ha már nem elégszem meg veled… :(

  MEGELÉGSZEM VELED!   Néhány napja egy csodálatos templomi esküvőn  vettem részt, melyen a pap többek között a szeretetről beszélt, és arról, hogy meg kell elégednünk a társunkkal. Hogy ez miért fontos? Mert a társunk sem tökéletes, ahogy mi magunk sem, ezért el kell fogadni, úgy kell szeretni, ahogy van. Ha már őt választottuk, meg kell elégedni… Tovább »

Csodálatos illusztrációk a szerelemről… :)

  Hoztam néhány szívet – lelket melengető képet a szerelemről! 🙂 Neked is biztosan minden pillanata ismerős lesz… 🙂 Mert milyen jó is az, mikor..   …  többszöri együtt sétálás után az, akibe szerelmes vagy, bevallja Neked, hogy Ő is szeret!    … bohóckodtok, és sikerül megnevettetnetek egymást… 🙂   … mellette végre Te is… Tovább »

A legszebb szerelmes üzenetek… :)

    Mit is adhatnék Valentin napon…?   …hát persze, hogy néhány szerelmes levelet…verset…idézetet… kedvenc színészeinktől, íróinktól, költőinktől… 🙂 Biztosan Te is ismered ezeket, de olyan jó újra, és újra elolvasni őket! 🙂        Latinovits Zoltán levele Ruttkai Évához     “Nincs nyugalom. Én is várok. Várlak, hogy elmondhassam: légy nyugodt, vagyok és… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!