Végre itthon

Gyógyító szakítás

    Ha olvasod a címet, lehet, hogy furcsállod, miért is ezt adtam legutóbbi bejegyzésemnek. Egy fájdalmas szakítás során sok mindenre rájövünk, lehetőségünk lesz arra, hogy jobban megismerjük önmagunkat. Rengeteg gondolat kavarog ilyenkor a fejünkben, amit igaznak vélünk, de persze nem feltétlenül van így. Ha nem fogadjuk el az adott helyzetet, ezek a gondolatok nem hagynak nyugodni,… Tovább »

Ha már nem elégszem meg veled… :(

  MEGELÉGSZEM VELED!   Néhány napja egy csodálatos templomi esküvőn  vettem részt, melyen a pap többek között a szeretetről beszélt, és arról, hogy meg kell elégednünk a társunkkal. Hogy ez miért fontos? Mert a társunk sem tökéletes, ahogy mi magunk sem, ezért el kell fogadni, úgy kell szeretni, ahogy van. Ha már őt választottuk, meg kell elégedni… Tovább »

Köszönd meg, és lépj tovább!

  Előző bejegyzésemhez ( Mire van szüksége egy nőnek a válás után… ) férfiak részéről is nagyon sok hozzászólás érkezett. Egyesek megjegyezték, hogy ugyanúgy éreznek ők is, mint a nők, hogy megint miért a nők vannak porondon? Továbbá olyan hozzászólásokat is kaptam, amelyben a férfiak megköszönték, hogy leírtam a gondolataimat, érzéseimet, mert ezután másképp tekintenek… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!