Végre itthon

Több mint 80 nyuszis ötlet, nem csak Húsvétra! :)

  Több mint 80 nyuszis ötletet gyűjtöttem össze Neked. 🙂 Itt megtalálhatsz mindenféle nyuszit, akár süteményről, terítésről, lakásdekorációról van szó. Van kötött, hajtogatott, ragasztott, varrt…de még zokniból készült is. 🙂  Ezeket az apróságokat nem csak húsvétra készítheted, hanem ajándékba is adhatod őket nyúl imádó barátaidnak. 🙂 A húgom  is ilyen, imádja a nyuszikat.  A képeket most… Tovább »

Édes húsvéti babafotók! Imádni fogod! :)

    Nem győztem gyönyörködni… szinte elolvadtam a képek láttán. 🙂 Nagyon édes húsvéti “nyuszikat” hoztam Neked!   Ha van a családban pici baba, esetleg az ismerősök között született, érdemes megmutatni a szülőknek a képeket. Lehet, hogy szeretnének hasonló húsvéti fotókat, vagy csak édes babaruhákat a picinek. 🙂 A képeket ismét a Pinterest – en találtam. Édes kis nyuszik… Tovább »

Kötött nyuszi saját kezűleg… :)

    Ha szeretnél ilyen nyuszit készíteni, jó helyen jársz, mert leírom, én hogyan csináltam. 🙂  Az interneten láttam először ilyen pici kötött nyuszit, és egyből megtetszett. 🙂 Nem tűnt első látásra bonyolultnak, a szemei, és orra kivételével nem is volt az. De az is csak azért, mert mindig megijedek, ha hímzésről van szó. 🙂 Egy videó alapján készítettem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!