Végre itthon

Gyógyító szakítás

    Ha olvasod a címet, lehet, hogy furcsállod, miért is ezt adtam legutóbbi bejegyzésemnek. Egy fájdalmas szakítás során sok mindenre rájövünk, lehetőségünk lesz arra, hogy jobban megismerjük önmagunkat. Rengeteg gondolat kavarog ilyenkor a fejünkben, amit igaznak vélünk, de persze nem feltétlenül van így. Ha nem fogadjuk el az adott helyzetet, ezek a gondolatok nem hagynak nyugodni,… Tovább »

Gyönyörű videó az Ikerláng-szerelemről

    Hadd meséljek ma nektek, az ikerlángok szerelmének a hatalmáról   Minden könnycsepp, amit elhullattok, gyémánttá változik. Az igazi felébredés ösvényén, és minden ami szétválasztott, ismét egyesül… Amikor szívedet, ikerlángod szívéhez hangolod, csodák fognak történni a szemed előtt, és a szíved mélyén is… Az életed hirtelen értelmet nyer… Az Ikerláng-kapcsolat egyszerű felismerése elindít egy… Tovább »

Mikor nem az igazival vagy – magányos kapcsolatok

  Kapcsolatok, melyek hamar véget érhetnek, ha ez egyik fél magányosnak érzi magát benne. Ilyenkor nem árt odafigyelni rá, és észrevenni a segélykérő kiáltásokat… vagy tovább kell lépni…mert nincs szerelem és kölcsönösség… Az úgy nem működik, hogy csak az egyik ad… a másik pedig elvesz…vagy megpróbál egy kis alamizsnát adni a béke érdekében… Átéltem már hasonlót, és… Tovább »

Megható videó az igaz szerelemről

      Ha szereted a Szerelmünk lapjai című filmet, ezt a videót érdemes megnézned!  Gyógyír a léleknek!   Mind a zene, mind a tartalom, elvarázsolt. Naponta meghallgatom, s ha lehet meg is nézem, mert reményt ad…reményt, hogy létezik még igaz szerelem… és, hogy érdemes rá várni.     Imádom,  ahogyan szeretsz engem – Priscilla Paris… Tovább »

A Férfi, aki igazán szeret….

      Ha igazán szeret egy Férfi,  Veled akar lenni, és ezért megtesz mindent. Nincsenek kifogások, nincsenek játszmák… Ha már bizonytalan vagy, nem vagy biztos az érzéseiben, engedd el Őt, mert nem Neked rendelte a sors.  Ha olyan férfi a társad, aki teljes szívével szeret,  boldog vagy! A szerelem csodákat tesz! Imádsz élni! Át tudnád ölelni… Tovább »

Tanuljunk végre boldogok lenni

    Nem értem, mikor valaki azt mondja, most sok a dolgom, nem érek rá egy párkapcsolatra. Igen, van ilyen, mikor az ember nagyon elfoglalt, de mi a legfőbb célja az életnek? Nem szeretetben élni? Nem értem azt, aki folyton “küzd”! Vannak élethelyzetek, mikor küzdeni kell, de nem örökké. Azokat a barátokat sem értem, akik… Tovább »

Megható képek az anyaságról… <3

  Nem mindig könnyű anyának lenni, de az egyik legcsodálatosabb dolog, amit átélhettem. A napokban sokat gondolkodtam ezen, és összegyűjtöttem – a teljesség igénye nélkül –  hogy számomra mit jelent az anyaság. Ha olvasod, néha biztosan Te is magadra ismersz. 🙂  Csodálatos képek következnek!  🙂       Mikor….   ….meglátod a tesztet, és már biztos… Tovább »

Ennél szívhez szólóbb videót még nem láttam!

      Ez az a videó, amin én is elsírtam magam! Sokszor “nincs időnk” a gyermekünkre…   Ismerős mondatok Neked is?   Most nem érek rá! Teregetek… Főzök.. Dolgozom… Hagyj egy kicsit, pihenek! Éppen írok valakinek! Mindjárt megyek!   Anyaaa… anyaaaa.… Jajj, kisfiam, mit akarsz már megint?! Néha csak arra vágysz…hogy csönd legyen! Csak egy… Tovább »

Ha már nem elégszem meg veled… :(

  MEGELÉGSZEM VELED!   Néhány napja egy csodálatos templomi esküvőn  vettem részt, melyen a pap többek között a szeretetről beszélt, és arról, hogy meg kell elégednünk a társunkkal. Hogy ez miért fontos? Mert a társunk sem tökéletes, ahogy mi magunk sem, ezért el kell fogadni, úgy kell szeretni, ahogy van. Ha már őt választottuk, meg kell elégedni… Tovább »

Nézd meg ezt a motivációs videót minden nap!

    Sokszor vagyunk úgy, hogy azt hisszük semmi sem sikerül… hogy vesztesek vagyunk… hogy bármit teszünk nem ér semmit… hogy nem szeretnek, és mi sem szeretünk… hogy elegünk van már a harcból, és azon gondolkodunk, feladjuk… elmegyünk… Nem vagy egyedül! Szinte minden ember átment már azon, amin most Te…  Ne add fel a harcot, hisz… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!