Végre itthon

Felhők a gyerekszobában… :)

    Igen, felhők a gyerekszobában… de ezek nem olyanok, melyek anyuci arcára ülnek ki, mikor meglátja a szobában a rendetlenséget. 🙂 Ezek vidám felhőcskék, melyekkel feldobhatjuk kicsit a gyerekszoba hangulatát.. 🙂   A fenti képen egy nagyon helyes kis tárolót láthatunk. Szerintem gyönyörű szép kék színe van.. 🙂   Itt lent pedig ezek a… Tovább »

Ötletek apró focirajongók gyerekszobájába :)

    Nagyon érik nálunk a gyerekszoba felújítása, és mivel a fiam nagy focirajongó, úgy terveztem,  felhasználok néhány ötletet a Pinterest – ről. 🙂 Most is igyekeztem olyan megoldásokat találni, amit ügyes kezekkel, egy kis felújítással, újrahasznosítással össze lehet hozni. Sokszor csak néhány tárgy, esetleg egy kis szín kell ahhoz, hogy igazi fociszobája legyen gyermekünknek. Ha… Tovább »

Készíts otthon kishajót!

    Most, hogy eljött a nyár, egyre jobban vágyódunk a víz közelségére. 🙂 Ha még nem tudtunk elmenni, vagy voltunk már, de szívesen emlékszünk vissza a kellemes nyári pillanatokra, apró hajócskákkal is dekorálhatjuk otthonunkat. Újrahasznosított anyagokból a gyerekekkel is készíthetünk néhányat. 🙂 Picit lekötik magukat a nyári szünetben… a kertben vagy az esti fürdőzésnél is jól… Tovább »

Megható képek az anyaságról… <3

  Nem mindig könnyű anyának lenni, de az egyik legcsodálatosabb dolog, amit átélhettem. A napokban sokat gondolkodtam ezen, és összegyűjtöttem – a teljesség igénye nélkül –  hogy számomra mit jelent az anyaság. Ha olvasod, néha biztosan Te is magadra ismersz. 🙂  Csodálatos képek következnek!  🙂       Mikor….   ….meglátod a tesztet, és már biztos… Tovább »

Ennél szívhez szólóbb videót még nem láttam!

      Ez az a videó, amin én is elsírtam magam! Sokszor “nincs időnk” a gyermekünkre…   Ismerős mondatok Neked is?   Most nem érek rá! Teregetek… Főzök.. Dolgozom… Hagyj egy kicsit, pihenek! Éppen írok valakinek! Mindjárt megyek!   Anyaaa… anyaaaa.… Jajj, kisfiam, mit akarsz már megint?! Néha csak arra vágysz…hogy csönd legyen! Csak egy… Tovább »

Nagyon édes illusztrációk arról, hogy milyen szülőnek lenni…

    Néhány napja találkozhattál először a blogomon Pascal Campion illusztrációival, aki rajzain keresztül gyönyörűen mutatja be az élet apró örömeit, szépségeit…  Akkor a szerelemről állítottam össze képeket, ha nem láttad, itt megnézheted!   Már akkor tudtam, hogy lesz még ebből bejegyzés, mert annyira magával ragadott az a csodálatos világ, amit megmutat nekünk… Én is nap mint nap… Tovább »

Jópofa “Legós” ötletek, nem csak gyerekeknek! :)

    Mikor tíz éves lehettem, egyik húgom karácsonyra kapott egy doboz Legót. Őt egyáltalán nem érdekelte, de szüleim ámulatára én napokon keresztül csak azzal játszottam. 🙂 Imádtam! 🙂 Természetesen házakat építettem, amit aztán be is rendeztem. 😉 Azt gondolom ez az a játék, amivel mi, szüleink, és gyermekeink is nagy élvezettel játszottak / játszanak…. Tovább »

Gyufás skatulyák újragondolva :)

  Emlékszem még gyerekkoromban, mi is készítettünk kis fiókos  “szekrényt” gyufás dobozokból, de akkor még nem gondoltam, hogy ennyi mindenre fel lehet használni az apró skatulyákat. 🙂 Készíthetünk belőlük karácsonyi dekorációt, legófigurának, vagy apró babának fekhelyet, de ajándékot is adhatunk benne, esetleg kedves üzenetekkel lephetjük meg szeretteinket…   Ez volt az első kép, ami megtetszett,… Tovább »

Kreatív tárolási ötletek a gyerekszobában II. rész. :)

  Akinek gyermeke van, biztosan tudja, milyen nehéz a gyerekszobában rendet tartani. Hoztam néhány kreatív ötletet, hogy mindennek meglegyen a helye. 🙂  Az előző részt itt olvashatod. 🙂   Nagyon ötletes megoldása a polcok elhelyezésének, bár törékeny tárgyat nem mernék feltenni erre a “fára”! 🙂   Ha ilyen polcot szeretnénk készíteni, egyik módja az, hogy… Tovább »

Kreatív tárolási ötletek a gyerekszobában I. rész :)

  Akinek gyermeke van, az biztosan tudja, milyen nehéz a gyerekszobában rendet tartani. Hoztam néhány kreatív ötletet, hogy mindennek meglegyen a helye. 🙂 Miközben gyűjtögettem, annyi képet találtam a témában, hogy két részre kellett bontanom a bejegyzést. A második részt itt találod.  😉 Ha tetszik a bejegyzésem, és még több ötletre vagy kíváncsi, csatlakozhatsz Facebook… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!