Végre itthon

Dobd fel kicsit étkészleted, dekoráld saját kezűleg! :)

  Szenteste napján vacsorára meghívtuk édesanyámat, húgomat, és a párom is ott volt, így már hat embernek kellett terítenem. Ekkor szembesültem azzal a ténnyel, hogy nincs elég fehér tányérom. Még nászajándékba kaptuk annak idején volt férjemmel, de mivel több, mint 16 év eltelt azóta, kicsit megfogyatkozott a darabszáma. Többféle tányérunk van, végül a kéket használtam… Tovább »

Dekorálj termésekkel… :)

  Nagyon szeretem az őszt, ilyenkor csodálatos színekben pompázik a természet. Egy- egy jó kiadós séta közben, érdemes terméseket gyűjtenünk a gyerekekkel. Jó kis közös hétvégi program lehet feldíszíteni velük a lakást. 🙂 Az enyémek már nem olyan picik, a gyűjtésben még részt vettek, de a festésnél már mindegyiknek “más programja” volt. Természetesen a végeredmény… Tovább »

Madárka madárka… :-)

Madárka madárka, csácsogó madárka… 🙂 A hétvégénk megint tartalmasan telt! Szombaton ásványbörzén voltunk a gyerekekkel, egy jó nagyot sétáltunk a városban, vasárnap pedig folytattam a pénteken megkezdett előszobai akasztó festését.  A színe türkizkék lett, mint az előszobában lévő eddig felújított szekrényeimnek. Összesen egy doboz festéket használtam fel a két szekrény és az előszobafal festésére. Szerintem… Tovább »

Egy csepp tenger, egy csepp nyár… :-)

Természetesen megint olyan dologba kezdtem, amit még életemben nem próbáltam. Szeretem ezeket a kihívásokat, és közben az izgalmakat, hogy vajon milyen is lesz a végeredmény, sikerül –e, amit elterveztem. Elképzeléseim mindig vannak, de a végét a munka kezdetén még nem teljesen látom. Már csak akkor, amikor elkészül a „mű”. 🙂 Az eredeti tervem az volt,… Tovább »

Fürdőszoba szekrény új ruhában… :-)

Már hónapok óta nézegettem a fürdőszoba szekrényünket. Több mint tíz éves, kopott, megszürkült szekrényről volt szó. Végül összeszedtem minden bátorságom, és hozzá fogtam a felújításhoz. A szekrény szétszereléséhez a férjemet hívtam segítségül, mert abban nem vagyok túl jó. Volt itthon alapozóm, és kék színű spray festékem. Mivel kis lakásban élünk, elég nehéz ilyen nagy feladatokat… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!