Végre itthon

Ha már nem elégszem meg veled… :(

  MEGELÉGSZEM VELED!   Néhány napja egy csodálatos templomi esküvőn  vettem részt, melyen a pap többek között a szeretetről beszélt, és arról, hogy meg kell elégednünk a társunkkal. Hogy ez miért fontos? Mert a társunk sem tökéletes, ahogy mi magunk sem, ezért el kell fogadni, úgy kell szeretni, ahogy van. Ha már őt választottuk, meg kell elégedni… Tovább »

Gondolkodj pozitívan! Légy hálás!

  Ezt látom folyamatosan magam körül!   “Panaszkodhatsz, hogy a rózsa tüskés, vagy örülhetsz, hogy a tüskével rózsa is jár.” (Erika világa)     Kicsit fordítva néznek emberek dolgokra. Nem becsülik meg azt, amit kapnak az életben…Hisztiznek, ordítoznak, bosszankodnak, rosszindulatú pletykákat terjesztenek, őrlődnek..morgolódnak… Nem arról beszélek, hogy engedni kell, hogy kihasználjanak, hogy mások helyett kellene… Tovább »

Ha nagyon magad alatt vagy…. <3

    Szépséges napot kívánok Neked Kedves Olvasóm!   Vannak olyan időszakok az életünkben, amikor nagyon “magunk alatt” vagyunk. Ilyenkor úgy érezzük, hogy semmi sem segít. Legszívesebben elküldenénk a fenébe azokat a barátainkat, akik arról próbálnak minket meggyőzni, hogy milyen csodálatos is az életünk. Miután megéltük teljesen a szomorúságot, átéltük egész testünkkel – lelkünkkel a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!