Végre itthon

Tanuljunk végre boldogok lenni

 

Google Image Result for http://www.collapsingduality.com/twinflames1.jpg:

 

Nem értem, mikor valaki azt mondja, most sok a dolgom, nem érek rá egy párkapcsolatra. Igen, van ilyen, mikor az ember nagyon elfoglalt, de mi a legfőbb célja az életnek? Nem szeretetben élni? Nem értem azt, aki folyton “küzd”! Vannak élethelyzetek, mikor küzdeni kell, de nem örökké. Azokat a barátokat sem értem, akik ilyenkor azt mondják, tudom, hogy miért küzd a másik! Szeretem, megértem őt. 
  • Tényleg megérti?
  • Biztos, hogy azt szeretnénk, hogy a barátunk egyedül maradjon?
  • Biztosan nincs választása?
  • Biztos szükséges az állandó küzdelem?
  • Tényleg küzdelem vagy menekülés?
Szerintem inkább menekülés. Mert ha valaki az élete derekán még mindig a sikert hajtja, ott gond van. Nem küzd, hanem menekül valamitől. Úgy érzi, ott van a biztonság, kézben tudja tartani a dolgokat…
Twin Flame Signs:
 
Úgy gondolom szükséges a fejlődés, folyton tanulni kell, újabb célokat kitűzni, de nem mindenáron. Át kell értékelni az életet, változtatni a fontossági sorrenden… s végre élni, igazán élni! Hiszen mi a legfontosabb? Szerintem szeretni, és szeretve lenni. Sajnos olyan világot élünk, ahol egyre kevesebb a szeretet, minden az önzésről szól. A siker hajszolásáról, a tárgyak megszerzéséről… Olyan embereknek akarunk megfelelni, akikért nem érdemes, akik nem fontosak… akik nem mozdítanának meg értünk egy fűszálat sem, akik nem szeretnek, és nem becsülnek minket. Mit akarunk bizonyítani, miért hanyagoljuk az ilyen emberek miatt a szeretteinket, azokat, akikre igazán számíthatunk? 
 
‎~ ♥ True Twin Flames vibrate at exactly the same electromagnetic frequency because they are identical counterparts of one another ~ the same soul frequency ~ ♥ the ONE SOUL ♥ Liora ~:
 
Szerencsére azt is látom, hogy egyre többen jönnek rá erre, és változtatni szeretnének. A bolygónkon végre ismét a szeretet lesz a legfontosabb, apró fényecskék gyulladnak, s szerencsére ez a tűz előbb -utóbb felmelegíti a többiek szívét is, de ez idő… Sajnos nem menthetünk meg mindenkit, nem várhatunk sokáig, tovább kell lépnünk. Nem mindenki fejlődik ugyanúgy, mint mi. Lehet, hogy másra van szüksége, vagy még nem jött el az ideje a változásra. Saját magának kell megtapasztalnia történéseket. Senkit nem menthetünk meg a sorsától. Mindenkinek magának kell cselekedni. Ha segítettünk, mindent megtettünk, tudjunk nyugodt szívvel tovább lépni. Tudom, hogy ezt nehéz elfogadni… de mi sem ragadhatunk bele élethelyzetekbe. Néha már feljebb léphetnénk, de ott maradunk valakivel, hogy felemeljük Őt is. Ez nagyon jó mindaddig, amíg a másik nyitott rá, amíg van értelme.  Tudod… ez a szabad akarat!  
🙂
 
Milyen jó lenne, ha észrevennénk, hogy társakkal egyszerűbb az élet. Hogy nem tűnik annyira küzdelmesnek. Ezért is vagyunk társas lények, hogy segítsünk egymásnak, emeljük fel, ha elbukik. Mikor erősebbek vagyunk, húzzuk őt is, s ha elfáradtunk, majd húz ő minket. 🙂 Csodálatos érzés, mikor hisznek bennünk, rengeteg erőt ad, de ne szokjuk meg, ne vegyük természetesnek, minden nap adjunk hálát érte, miatta! 
 
Twin Flame:
 
Tanuljuk meg értékelni az életet, ismerjük meg az aprónak tűnő ajándékokat is, melyeket csodáknak is hívhatunk. S ha találunk olyan társat, barátot, akinek jó a lelke, helyén van a szíve, próbáljuk meg értékelni, szeretni. Ő nem egy tárgy, hogy bármikor veszünk jobbat, nehogy késő legyen. Most kaptuk ebben az élethelyzetben, talán nem véletlen. S talán végre megtanulhatunk általa újra boldogok lenni! 🙂
A képekre kattintva elérheted azok forrásait!

 

Ha tetszett a bejegyzésem, megköszönöm ha megosztod, hogy másokhoz is eljusson!

Csatlakozhatsz Facebook oldalamhoz, de feliratkozhatsz hetente megjelenő hírlevelemre, hogy ne maradj le a friss tartalomról!

 

Ha szeretnél az élet apró örömeiről, boldogságról, háláról olvasgatni, nézd meg ezeket a bejegyzéseimet is:

Csodálatos illusztrációk a szerelemről… :)

Nagyon édes illusztrációk arról, hogy milyen szülőnek lenni…

Ennél szívhez szólóbb videót még nem láttam!

Nézd meg ezt a motivációs videót minden nap!

Vezess jövőre hálanaplót!

Készíts emléküveget!

 

Köszönöm, hogy elolvastad! szív21

Szeretettel:

Tündi

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!