Végre itthon

Nézd meg ezt a motivációs videót minden nap!

 

The feels:

 

Sokszor vagyunk úgy, hogy azt hisszük semmi sem sikerül… hogy vesztesek vagyunk… hogy bármit teszünk nem ér semmit… hogy nem szeretnek, és mi sem szeretünk… hogy elegünk van már a harcból, és azon gondolkodunk, feladjuk… elmegyünk…

Nem vagy egyedül! Szinte minden ember átment már azon, amin most Te… 

Ne add fel a harcot, hisz csak így lehetsz győztes! Van miért élned! Az igazi harcosok nem nyerhetnek meg minden csatát, de a háborút igen! Néha tedd félre a büszkeséged! Állj fel újra és újra, és küzdj az álmaidért! 

Sokat jelentenek ilyenkor a pozitív megerősítések. A következő motivációs videó is nagyon sokat segíthet. Nézd meg ezt, vagy akár másikat.. rengeteget találhatsz már az interneten. Olvasgass inspiráló idézeteket.. vagy vezess hálanaplót. Bármit, amitől kicsit jobb kedved lesz.  

 

 

A videót hallgatva gyűjtöttem Neked néhány idézetet…

Ha nem tudod megnézni, a lényeget akkor is elolvashatod. Másold le, és nyomtasd ki! Olvasd el reggel vagy este… bármikor, amikor szükséged van rá!

 

 szív2

 

“Leélheted az egész életed anélkül, hogy felébrednél. Mindenki megmondja mit csinálj,  mi a jó neked. Nem akarják, hogy Te találd meg a válaszokat, azt akarják,  hidd el az övéiket…”

 

play in the water. feeling good!   #fashion #photography -Don't forget that some of the best pictures you can get are just taking them while they play-no posing!:

 

“Az élet  misztérium, ne pazarold arra az idődet, hogy  megértsd.”

 

“Túlságosan leköt, hogy mi volt, és hogy mi lesz…? Van egy mondás: a tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma adomány.”

 

“Ha van egy álmod, ne mondj le róla! Ne higgy annak, aki azt mondja, nem vagy rá képes! “

 

5 important reasons why you need to redesign your website for the mobile web:

 

“Neked senkinek sem kell bizonyítanod semmit, csakis magadnak! És amin keresztül mentél, a sok szenvedés hiába való volt, ha most megfutamodsz.”

 

“Ha valaki nem tud valamit, azt szeretné, ha Te se tudnád. Ha akarsz valamit, tegyél érte! Ennyi!”

 

*** Three Rivers Deep (book series) "A two-souled girl begins a journey of self-discovery..."  READ book overview@ https://threeriversdeep.wordpress.com/three-rivers-deep-book-one-overview/ pic source: http://www.tumblr.com/tagged/summer:

 

“Ha mindent megteszünk azért, amit akarunk, küzdünk, megvívunk  minden csatát, kinek van joga megállítani?

Jogunk van ahhoz, hogy magunk döntsünk. Nem állíthatnak le, mert jogunk van rá, hogy azok legyünk, akik akarunk, és azt tegyük, amit akarunk!”

 

“Vannak, akik inkább a szívükre hallgatnak, és nem arra, amit mások diktálnak. Ritkán találkozni ilyen emberekkel, de ők azok, akik emlékeztetnek arra, hogy ha elindultál az utadon, ne tántorítsanak el a kétségek és gyötrelmek. Hogy jó abban hinni, hogy nincs nem tudom, hogy nincs úgyse sikerül, hogy lehetetlen. Ők  emlékeztetnek minket arra,  hogy jó elhinni:  a lehetetlen nem létezik!”

 

dancing in the rain!:

 

“Az út ami boldoggá tesz, nem a végcél… “

 

Land just like this, with a nice cozy house and a rescue / rehab / therapy horse ranch. With a cow pasture and godly morals. All I need.:

 

“Szinte minden ember átment már azon, amin most te. Ha nem kapod meg amit akarsz, szenvedsz. Ha pontosan azt kapod,  amit akartál, akkor is szenvedsz, mert attól fogva nincs miben kapaszkodnod.”

 

“Olyan nincs, hogy semmi sem történik. Dobd ki a szemetet, mert a szemét az, ami elválaszt az egyetlen dologtól, ami számít: a jelentől!”

 

“Nem értékeltem azt, amim volt, habzsoltam az életet. Meg vagyok ijedve tény, de sikerült leszámolnom a régi énemmel. Megtettem, amit kellett!”

 

“Egy igazi harcos mindig tud meditálni, mindegy, hogy mit csinál. Engedd el a kötelékeidet, a büszkeségedet!”

 

When life knocks you to your knees, just remember you're in the perfect position to pray.:

 

“Addig amíg nem hiszel magadban, nem lesz saját életed!” 

 

“Nincs olyan, hogy kezdet és vég! Csak a tett van!”

 

“Soha semmi sem marad ugyanaz!”

 

“A hozzáállásotok a szívetek eszenciája. Ha az eszencia bűzlik, akkor a szívvel van gond.”

 

“Azt mondtam rólad az anyádnak, a legeslegjobb srác lesz belőle. Olyan srác, amilyen még nem élt ezen a világon, és ezt ígérte a gyerekkorod. Öröm volt rád nézni, öröm volt veled minden nap. Mikor eljött az ideje, hogy a világgal magad nézz szembe, megtetted.   De valahol az utad során megváltoztál. Már nem vagy önmagad. Hagyod, hogy az emberek azt mondják neked, hogy Te nem érsz semmit. Mikor jött a neheze, elkezdtél bűnbakot keresni, nagy árnyékot.”

 

"Let your inner child, with all her joy and wonderment, take you by the hand and lead you." - from "Joy" in the Gardens of the Heart series by Summit University Press:

 

“Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető… Ez teszi igazán bátorrá!”

 

Going Through Water #photos, #art, #water, #greatshots, https://apps.facebook.com/yangutu:

 

“Amikor félsz, húzd ki a kardodat. Ragadd meg, és kaszabolj le mindent, ami gátol! Le a megbánással, és a félelmekkel, mindennel, ami a múlthoz köt, vagy a jövőhöz.”

“A harcos cselekszik, csak a bolond sír.”

 

“A harcos nem attól harcos, hogy feladja, amit szeret, hanem hogy szereti, amit csinál!”

 

“Nem is tudom mit mondjak nektek. Itt dől el minden. Apránként lépésről – lépésre meghalunk. Ez itt a pokol uraim! Higgyétek el! Vagyis, itt várhatunk, míg a szart is kiverik belőlünk, vagy küzdhetünk, hogy kijussunk a fényre, és ott is maradjunk…”

 

Dust to one, stars to another.:

 

 

“Mondok valamit, amit amúgy is tudsz. A világ nem csak napfény és szivárvány. Ez egy kegyetlen undok hely, és bármilyen tökös srác vagy térdre kényszerítenek, ha hagyod, és soha nem engednek felállni. Senki nem tud olyan nagyot ütni, mint az élet. De nem az számít mekkorát ütsz, hanem, hogy mennyi ütést állsz ki, mikor talpon kell maradni. Bírni kell a pofont, és muszáj menni tovább, csak így lehet győzni. Ha tudod, hogy mit érsz, menj és küzdj meg azért, ami jár, és közben viseld el a pofonokat. Ne mutogass másra. Ne mondd, hogy nem te vagy a hibás, hanem ő vagy ő vagy akárki, ez gyáva duma. És Te fiam nem vagy gyáva! Te jobb vagy annál! “

 

“Az életben dönteni kell. Dönthetsz úgy hogy áldozat leszel, de dönthetsz másképp is…”

 

“Fogjátok meg, és ne eresszétek el a pillanatot. Mert ha egyszer el kell majd számolnotok velük, akkor tudjátok majd meg, hogy győztesek voltatok, vagy pedig vesztesek. Hogy éltetek, vagy haltatok. Legyen szó bármilyen harcról, mindig az győz, aki mindent bele ad,  az élete árán is… 

…Nekem ez az életem… a másodpercek, amik előttem vannak. De én nem küzdhetek helyetted!”

 

Photograph Relax by Jake Olson Studios on 500px:

 

“Ez nem varázslat.. csak megszabadulsz attól a sok hülyeségtől, ami a fejedben van, ami azt mondja nem vagy elég jó. Így amikor ott vagy, csak a gyakorlatra koncentrálsz… Érted? Nem az aranyra, nem arra, hogy az apád mit gondol rólad, csak a gyakorlatra, csak arra az egy pillanatra.”

 

water drop and an ant. beautiful #bug  #animal:

 

“Az emberek rettegnek attól, ami bennük van, pedig csak ott találják meg azt, amire szükségük van. Nem tudsz aludni. Lehet, hogy azért, mert késő éjjel, mikor minden zaj elhal és ott fekszel az ágyadban, teljesen egyedül, úrrá lesz rajtad a félelem. Azért, mert hirtelen minden annyira… üres.”

 

.:

 

“Nincs olyan, hogy jobb. Sose leszel jobb, ahogy kevesebb se leszel, soha senkinél!”

 

 :

 

“A szokás a probléma. Mindig tisztában kell lenned azzal, hogy Te döntesz, hogy Te vagy a felelős a cselekedeteidért. Ha majd igazán a jelenben fogsz élni, meglepődve tapasztalod  mire vagy képes, és, hogy mi minden sikerül. És akkor kivételes emberré válhatsz… mindegy mi lesz…”

 

...:

 

A képekre kattintva elérheted azok forrásait!

 

Ha értékesnek találtad a bejegyzésemet, megköszönöm ha megosztod, hogy másokhoz is eljusson!

Köszönetemet fejezem ki a videó készítőinek, mert nekem is nagyon sokat segített! Csak néhány perc… és mégis, az embert segít egy kicsit jó irányba terelni… 

 

Érdekelhetnek még ezek is:

 

Vezess jövőre hálanaplót! 🙂

Készíts emléküveget! 🙂

Ha nagyon magad alatt vagy!

Gondolkodj pozitívan! Légy hálás!

 

Ha pedig csak gyönyörködnél:

 

Csodálatos illusztrációk a szerelemről… 🙂

Nagyon édes illusztrációk arról, hogy milyen szülőnek lenni…

 

Köszönöm, hogy benéztél ma is hozzám! szív2

Szeretettel:

Tündi

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!